Грузинският бранител Лаша Двали е допринесъл с уверената си игра в защита за победата на Ференцварош с 2:1 над Лудогорец в първия мач от квалификациите за място в а Шампионската лига. Пред медиите в унгарската столица той оцени представянето на отбора.

"Целият тим игра много добре, но направихме някои индивидуални и тактически грешки. Но няма какво да говорим за твърде много от тях, трябваше да спечелим. Играхме по-добре с опонента си, затова заслужавахме победата. Знаем, че трябваше да направим всичко възможно, за да се класираме за следващия кръг. Разбира се, знаем, че това е само първият мач от първия двубой."

На въпрос какви са шансовете за реванша в Разград другата сряда той отговори: "Нашата основна цел е да продължим напред. Но не искаме да играем грозен мач. Ние държахме топката, доминирахме. Атаката в следващия мач ще бъде единственият път напред. Не знам какъв ще бъде характерът на ответния мач, но трябва да успеем."

Двали съжали за отмененото попадение на домакините заради засада. "Разбира се, бях разочарован, тъй като току-що започнах да празнувам. Но може би наистина беше засада. Няма проблем и следващия път ще бъда наистина успешен пред вратата на противника", закани се 191-сантиметровият грузински гигант./БТА