Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас излезе с публикация в официалния си профил в социалната мрежа „Instagram“ по повод спечелената титла от Суперкупата на България. Както е известно, „орлите“ надиграха по категоричен начин ЦСКА с 4:0 и вдигнаха 17-и трофей в историята си.

Литовският специалист написа, че въпреки успеха, има още много работа за вършене и време за празненства няма, тъй като в сряда тимът ще се изправи срещу словенския Мура в първи двубой от втория предварителен кръг на Шампионската лига.

Антон Узунов
99 снимки

Той сподели още, че е горд от представянето на своите футболисти и вярва, че играчите могат да дадат още много от себе си.

Ето какво написа Дамбраускас в „Instagram“:

Малка стъпка напред по отношение на представянето и модела на игра. Все още има много работа за вършене и няма време за празненства. Още в сряда предстои по-важно предизвикателство ... Снощи се радвах на тези, които работят неуморно, за да направят това възможно … Има още много в клуба и аз няма да спря да ги оценявам (а вие, момчета, знаете кои сте!!!).

Помогнах на Лудогорец да спечели десетата си титла през миналия сезон, снощи Лудогорец ми помогна да спечеля десетата си титла в треньорския си път. Хубав мач!!!​