Един от най-важните играчи на Лудогорец Марселиньо беше изключително доволен от показаната игра в мача с Жалгирис в Шампионската лига. Разградчани стигнаха до успех с 4:1, въпреки че изоставаха с 0:1 в самото начало на двубоя.

"Влязохме агресивно, трябва да влизаме така на нашия стадион. Правехме преса по целия терен, но направихме една грешка и ни вкараха. Но долу на терена си казвахме, че няма проблеми и трябва да вкараме", заяви Марселиньо пред DIEMA SPORT и допълни, че в нито един момент играчите не са мислели, че може да отпаднат.

"На игрището никога не мисля, че можем да паднем. Те откриха резултата, но мислехме, че можем да вкараме и два, и три. Първото полувреме се добрахме до 1:1 и след това направихме страхотен мач", сподели бразилецът с български паспорт и разкри рецептата за успеха.

Лудогорец се справи с очакванията, обърна и отстрани Жалгирис

"Повече сме приятели на терена и ни е приятно. Ако си мислим, че само един може да направи нещо на терена, не можем. Трябва да сме като приятели и да си помагаме. Точно така играхме и днес, постигнахме добър резултат", заяви креативният футболист и говори за наставника Георги Дерменджиев, както и за следващия съперник в ШЛ.

"Георги Дерменджиев вярва в нас. Ние имахме своите шансове, съперникът ни чакаше само отзад. Имаше една грешка, но във футбола без грешки няма как. Не знаем нищо за Апоел Беер Шева. В Израел е първият мач, ще има концентрация, почваме да ги изучаваме, какъв им е стилът", заяви Марселиньо и сподели очакванията си за предстоящия мач с ЦСКА за първенство.

"Първо мислим за мача с ЦСКА, после за другия съперник. Ние няма как да мислим директно за Шампионската лига, сега ни предстои мач с ЦСКА. Трябва да тренираме за този мач, после за Шампионската лига. Много трудно ще ни е, както беше и миналата година. ЦСКА ще иска нещо този сезон, но ние искаме пак да сме шампиони."

"Нашата амбиция е да бием, който играе в Лудогорец трябва да мисли винаги за титлата. Няма значение ЦСКА, Монтана, ние трябва да бием във всеки мач", завърши големият ас на шампионите.