Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели очакванията си за предстоящия двубой от 4-ия кръг на груповата фаза в турнира Лига Европа срещу Еспаньол преди заминаването на тима за Испания.

Нова Броудкастинг Груп
12 снимки

"Според мен поуки може да сме си взели много, но основната е, че играем с отбор, който е спечелил квота за евротурнирите в едно от най-добрите първенства в света. Имаше една създадена нагласа, че едва ли не Лудогорец задължително трябва да бие Еспаньол едва ли не с разлика, което е доста заблуждаващо, защото знаем какво име е Еспаньол, какъв отбор. Трябва да сме наясно, че отиваме да се изправиме срещу един изключително добър отбор, който играе в такова първенство", коментира Петричев при отпътуването на отбора към Испания.

"Свикнали сме към Лудогорец да има има високи очаквания, тъй като през годините се надигравахме като равен с равен с много сериозни отбори, имаме амбиции, не е имало някакво негативно влияние върху нас, можем да постигнем добър резултат, все пак има още 3 мача, в предстоящия кръг ще станат ясни доста неща, имаме сили да продължим напред с оглед показаните игри до момента", допълни той.

"Прочетох информациите за интерес към футболисти на Левски. Лудогорец има добре окомплектован състав и не проявяваме интерес към играчи на Левски. Тези информации не отговарят на истината", каза още шефът на Лудогорец.