Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев коментира поражението от Ференцварош с 2:3 в среща-реванш от първия квалификационен кръг в Шампионска лига.

"Имаше поне за мен ключови моменти, първият гол от статично положения, тренирахме ги, вторият гол допуснахме много грешки при него, ключов момент беше изпуснатата дузпа, 2:2 ти дава увереност да промениш нещата, след третия гол, един нещастен рикошет, опитваха се играчите да променят статуквото на терена, имаха ситуации, но те не влязоха, на Ференцварош това им бяха ударите към вратата, при нас не се получи", коментира Стоев след двубоя.

"Редица обстоятелства нарушиха дефанзивната ни постройка, поуспокоиха се в един момент играчите, направихме и грешки, стремежът е да чистим грешките, създаваме ситуации и реализираме, но и допускаме голове", добави той.

"След изпуснатата дузпа му падна самочувствието и гарда (Шниерчок) и не трябваше да е на терена. Говорих с Марселиньо, че е полезен на терена, докато е свеж, когато играчът е с изчерпани сили, решението е на треньора. Ще има ротации в състава срещу Берое, в дефанзивен план имам малък избор, ще е труден избор, здравите футболисти ще ползвам. Не можем да си позволим да наведем глави и да клюмнем, трябва да се стремим във всеки мач да взимаме победи, ако искаме да продължим борбата в турнира Лига Европа", завърши изказването си треньорът на Лудогорец.