„Смятам, че опитът ще помогне, да. Нашият отбор е с доста опит в евротурнирите, доста време вече играем заедно, така че това ще е със сигурност плюс. Знаем, че няма да е лек мач, в Лига Европа няма леки съперници. Ние сме убедени в нашите качества и съм сигурен, че утре ще излезем и ще дадем най-доброто от нас”, сподели футболистът на Лудогорец Светослав Дяков преди домакинството на АЕК Ларнака в мач от Лига Европа в четвъртък вечер.

„Да, отборът е готов. Много пъти съм казвал, че Лудогорец играе най-добре именно в такива мачове. Всеки футболист в нашия тим чака тези евромачове, евровечери. Каквото и да си говорим те са по-специални от тези в българското първенство. Нашият тим играе с голямо футболно самочувствие. Смятам, че сме го показали на терена, заслужили сме си го. Затова мисля, че няма никакво напрежение в нашия тим. Концентрирани сме, за да излезем и да запишем първа победа, защото на отбор като Лудогорец не приляга такъв точков актив”, коментира още Дяков и добави:

„Всеки един от евромачовете ми е много скъп. Знам колко труд и пот съм хвърлил, за да стигна до тези мачове. Радвам се и съм щастлив за всеки мач, който съм играл и който предстои да играя. Най-важно е това, което показваме на терена. Не трябва да пропускаме шансовете си. Надявам се да не повтаряме грешките, а да се учим от тях.”

„Очаквам труден мач, защото в Лига Европа няма лесни мачове. Съперникът е отбор, който обича да играе с топката, много прилича на нас. Харесват ми като отбор, но смятам, че ние сме по-класният тим и утре ще го покажем на терена”, завърши Светльо Дяков.