Вторият епизод от Лудогорец - ЦСКА за Купата на България ще се състои днес и ще определи другия финалист, който ще срещне Арда в спора за трофея. 

Двата състава завършиха 1:1 преди седмица на "Българска армия" и оставиха всичко да се реши сега в Разград. 

"Орлите" са лидер в шампионата, на 9 точки пред втория Локомотив Пловдив. За гостите Купата на България е единствената възможност този сезон да бъде увенчан с успех.

Възпитаниците на Любослав Пенев ще търсят задължителен гол, за да заличит този, който инкасираха в София преди седмица. Очаква се специалистът да направи една родака спрямо първия двубой. Като десен бек ще започне Турицов, а пред него на крилото ще оперира Йомов, който ще замени контузения Синклеър. Централни защитници ще са Кох и Матей, а на левият краен бранител ще е Мазику. В атака зад Кайседо ще е Тиаго, който вкара гола в сторицата.

Владас Дамбраускас размишлява върху защитата. Антон Недялков вече е готов за игра след контузията си и игра срещу Монтана през уикенда. Очаква се той да е титуляр срещу бившия си отбор днес. По този начин Сисиньо ще седне на пейката или ще смени мястото си на десния бек, където обичайно играе Икоко. В центъра на защитния вал ще са Вердон и Са. Капитанът Светослав Дяков се завръща в групата. 

"Червените" пристигат в Разград с голяма увереност, тъй като те винаги отстраняват Лудогорец за Купата. За последно това стана през 2019 година след 1:0 на 1/4-финалите.

Първият съдийски сигнал ще бъде даден в 18:30 часа и ще може да проследите всичко най-интересно на живо в Gong.bg или пряко по DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA.