Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков бе категоричен, че шампионите отиват да победят ЦСКА. Двубоят между двата състава е на 6 декември (четвъртък), а Дяков даде специално интервю преди мача на „Българска Армия“ за предаването на DIEMA SPORT – „Домът на футбола“.

Полузащитникът не скри, че симпатизира за българските футболисти на „червените“, като разкри, че е техен фен. Той сподели и очакванията си за хубав сблъсък, от който да спечели най-вече футболът.

 „Категорично не това е мачът на годината. Това е просто оставащ мач за Лудогорец, дано изиграем добър мач и да покажем, че сме добри тимове. Трябва да победи футболът. Дано провокациите и нервите останат настрани. Трябва футболът да победи. Водещ трябва да е футболът. Дано да няма провокации и нерви, или поне да са рамките на нормалното. Провокации не мисля, че ще има, може би нервите ще са повече от нужното. След като играят първият и вторият трябва да очакваме добър мач и спектакъл. Дори и 9 точки да стане преднината помежду ни, има още много мачове. Нашата цел е да бъдем във всеки мач. Към това се стремим, трудно е. Отиваме за да победим ЦСКА“, каза Дяков.

„Не искам да коментирам ЦСКА. Има си кой да анализира играта. Им те имат силен състав  добри български футболисти, аз неведнъж съм казвал, че съм фен на българските играчите им. Не гледах мача им със Славия. Доколкото разбрах са имали положения и са пропуснали, има го във футбола не мога да говоря за спорните ситуации не съм гледал и не мога да говоря“, допълни Дяков.

Дяков: Респект към Левски и ЦСКА, но Лудогорец е най-добрият тим