Съсобственикът на Лудогорец Георги Домусчиев изгледа първата проверка на шампионите по време на лятната подготовка. На стадиона в комплекс „Царско село” в София, разградчани разбиха с 12:1 третодивизионния Надежда Доброславция.

Георги Домусчиев сподели, че целта пред отбора е нова титла в България и участие в групите на някой от европейските клубни турнири, но тя трябва да бъде постигната с „атрактивен футбол”.

„Целта пред Лудогорец на първо място е да играе качествен, бърз и атрактивен футбол, който да се харесва на феновете. Естествено, че и през тази година ще гоним шампионската титлата и участие в групите на Шампионската лига или Лига Европа. Искаме Лудогорец да играе футбол, който се харесва на феновете, пари за грозен футбол няма да даваме. В клуба е нужно освежаване, тъй като знаете, че някои играчи вече са на години. Селекцията ще продължи, въпреки че не е лесно в България да се привличат класни попълнения. Още от утре Лудогорец ще има нов футболист”, сподели Георги Домусчиев след мача.

Още по темата:

Лудогорец със стряскаща победа на старта в контролите, вкара 12