Нападателят на родния шампион Лудогорец Жуниор Брандао ще продължи футболната си кариера в Гояс. Елитният бразилски клуб е постигнал договорка с българския шампион за взимането под наем на нападателя. Контрактът между двете страни ще бъде за една година, като ще влезе в сила от 1 януари 2019 година. От Гояс са потвърдили, че вече имат постигнато споразумение.

Информациите се появиха в бразилски медии, които потвърждават, че „зелените” ще се разделят с настоящия си стрелец – Лусао. Той ще продължи своя футболен път в италианската Серия А. Именно раздялата с Лусао е провокирало интереса на Гояс към Жуниор Брандао.

Според Futebolinterior той ще пристигне в бразилския тим под наем, като Гояс ще му плаща заплата на 100%. Друго издание от южна Америка – Globoesporte, пък потвърждава, че възнаграждението на Брандао е 45 хиляди евро на месец. В допълнение на Брандао Гояс ще се подсили и с бившия футболист на Интернасионал и Ботафого – Бренер.

Договорът на Брандао с „разградските орли” е до лятото на 2023-а година, а Лудогорец пребори Сантос за подписа му за 1,5 млн. долара.