Една от големите звезди на Лудогорец Клаудиу Кешеру изненадващо може да си тръгне от Разград в началото на 2019 г. Според медиите в Румъния, в канцеларията на родния първенец вече е получена оферта за 32-годишния голмайстор. 

Тя е от американския Колорадо Рапидс, който стяга сериозна селекция за новия сезон и иска да се подсили с доказан голмайстор. И ръководството се е спряло именно на румънския таран, като е готово да го изкуши с висока заплата. 

Според изданието "Диги Спорт", Кешеру е сериозно заинтригуван от предложението, защото на този етап от кариерата си вече мисли предимно за финансовите параметри на договорите си, предвид очертаващия се скорошен край на кариерата му. 

В момента нападателят дели първото място при топреализаторите в Първа лига заедно със Станислав Костов, с когото са отбелязали по 16 гола от началото на сезона. Със сигурност освен висока заплата, Колорадо Рапидс ще трябва да плати и сериозна трансферна сума на Лудогорец, ако иска да има Кешеру в редиците си, защото той е обвързан до 2020 г. 

Най-известното име в разширения състав на американския тим е това на бившия вратар на Манчестър Юнайтед и Евертън Тим Хауърд. Колорадо Рапидс искаше румънеца и в началото на 2018 г., но тогава не успя да извади необходимите пари, за да го заинтригува. Сега обаче положението изглежда различно.