Звездата на Лудогорец Марселиньо е уверен, че с работата си в подготвителния период отборът ще бъде много по-силен през пролетта.

„Ако съм честен, имаше няколко мача в края на шампионата, които никой от нас футболистите, треньорите и ръководството не харесваше като представяне. Имаше срещи, в които не показахме нашия футбол. В момента работим много, за да покажем по-различно лице след зимната пауза. Винаги сме работили, за да бъдем по-силни през пролетта”, сподели футболистът за NOVA.

34-годишният бразилец е категоричен, че досега Лудогорец не е бил подготвен по-добре във физическо отношение, а това се дължи на кондиционния треньор Иван Диас.

“Не вярвам да има друг отбор в България, който да работи така, както ние работим в Лудогорец. Имаме много добър треньор за физическата подготовка, който използва непознати за нас методи. Никога не сме работили, както в момента. Тренираме на най-високо ниво, което е страхотно за нас и ще ни помогне срещу другите в България, но трябва да го показваме на терена, за да печелим”, сподели още Марселиньо.

Лудогорец ще играе днес последната си контрола в Турция срещу сръбския Цървена звезда. Двубоят е от 16 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT.