Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, говори пред DIEMA SPORT след равенството 0:0 с ЦСКА в 33-ия кръг на Първа лига на ст."Българска армия".

"Направихме една крачка повече, но недостатъчна. Ако бяхме победители днес, можехме да отваряме шампанското и вече да сме шампиони. Много неща можеха да се случат. Вървим си към нашата цел - да станем шампиони".

"При всички случаи можеше и по-лесно да е. Ние си направихме живота сложен. Ако някои си мисли, че тази ситуация е поради повишаване на конкуренцията, това не е така - ние си направихме живота сложен. Бях сигурен, че днес няма да го загубим този мач. Бях сигурен, че момчетата ще дадат битка - дадоха я. Не бих казал, че в началото играчите са били притеснени. Нормално - имаше домакински натиск".

"Срещу нас имаше отбор, който е готов да стане шампион. Те са много амбицирани. Не са ставали шампиони от повече от 10 години. Хората правят всичко възможно, за да станат шампиони - не мисля, че е имало притеснение".

"Не знам кой я налага тази теза, че господата Досмучиеви са се дистанцирали от отбора. Мога да кажа, че Георги Домусчиеви дори снощи беше на тренировката на отбора. Те са изключително заети хора и се занимават с другите си бизнеси. Ако те са постоянно до отбора, нашата работа каква ще е. Не може всеки ден да се занимават със самия отбор".

"Мога да кажа на нашите привърженици, че господата Домусчиеви, държат спокойно Лудогорец".

"Да, може би в последно време имаме по-трудни разговори с тях, но това е нормално - с оглед на резултатите. Но тези разговори се водят на мениджърско ниво и не са за широката публика". 

"Имаме си наш план, по който работим. Когато има нещо ново, ще го съобщим. Отборът традиционно ще си проведе и лятната подготовка".

"Сега работим по краткосрочната цел - да станем шампиони на България".

"Не съм доволен от този резултат. Виждате тази седмица в Европа какви резултати се получиха. Много пъти се случва да ни поведат, но след това има цял мач и можем да изравним или да обърнем".

"Мястото на Стойчо Стоев изобщо не стои под въпрос. Той е треньорът, на който сме гласували доверие в дългосрочен план. Казвам ви го напълно убедено".

"Има отстъпление при нас. Не мисля, че конкуренцията е направила кой знае какво. Ако има интрига за титлата е жива, това е благодарение на грешките, които Лудогорец направи. Има време за анализи - нека свърши сезонът. Прекалено сериозни битки ни очакват още. Титлата не е решена. Във футбола всичко е възможно".