Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев говори пред журналистите на заминаване за втория лагер на тима в Австрия. Той призна, че е възможно да има и още нови попълнения в отбора.

"По-различното е, че имаха по-малко време за почивка футболистите, което носи известен дискомфорт. Ние си имаме процедура, първи лагер в България, първи в Австрия. Сега заминаваме за Австрия, където ще изиграем четири контроли", заяви шефът при шампионите.

"Това е отворен процес, колегите свършиха огромен по обем работа, в хиляди документи. Това, което се свърши от тях, са го свършили. Ако има нещо ново, ще разберете."

"Още в края на шампионата казах, че искаме да играем нападателни, агресивно, да играем този футбол, който спечели симпатиите на хората. Няма промяна в целите, те са били едни и същи, ще продължи по същия начин."

Петричев отново се върна и на борбата за титлата в изминалия шампионат. "ЦСКА беше близо до нас, благодарение на грешките, които сами допуснахме. Загубихме много лесни точки, които ако не ги бяхме загубили, Лудогорец щеше много по-рано да стане шампион."

"Първенството беше завързано, благодарение на нас. Всичко е възможно. Работим усилено, колегите работят денонощно."