Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обяви, че все още се водят преговори с Ботев Пд и Астра, за да могат подписалите предварителни договори с шампионите Серкан Юсеин и Пламен Илиев да се присъединят към „орлите“ съвсем скоро.

„На този етап нямаме договорка. Не става дума за договорка с играчите, а за договорка с техните клубове. Като цяло имаме контакти, но нямам новини. Ние винаги с Ботев сме имали добра комуникация. С румънските колеги също сме в официален контакт. Опитваме още от зимата те да са наши играчи, но ако не успеем да се договорим, ще ги чакаме през лятото“, сподели Петричев на летище София, преди отборът да отпътува за първия си чуждестранен лагер за 2019 година.

Лудогорец замина без двама вратари, но с новия треньор на вратарите

„Знаете, че всичко е възможно - както с входящи, така и с изходящи трансфери. Напълно е възможно да имаме нещо ново. Ако оферта за Ренан, която удовлетворява клуба, защото знаете, че Лудогорец продава скъпо, ще бъде обсъдена. На този етап няма официална оферта за Ренан, която да си заслужава да се обсъжда детайлно“, коментира още Ангел Петричев.

Аржентинският страж Ренан дос Сантос ще се присъедини към клуба директно на лагера в Турция. Отборът отпътува за първия си подготвителен лагер тази сутрин. В Турция Лудогорец ще изиграе 6 контролни срещи. Тимът се завръща в България на 3 февруари.