Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев сподели в навечерието на мача с ЦСКА от 33-ия кръг на Първа лига, че залогът е много висок и това ще се отрази и на срещата.

Двубоят е в събота, 11 май, на „Българска армия”. Срещата ще можете да проследите по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и GONG.BG.

„Неминуемо мачът с ЦСКА е решителен, мач за шампионската титла, играем срещу конкурента, мач за 3 точки, няма как да не бъде решителен. И за двата отбора. Изключително важен мач”, коментира Стойчо Стоев на пресконференция в Разград.

„И самите футболисти оценяват важността на двубоя, този мач може да реши шампионската титла. Мотивацията е на пределно ниво, не се съмнявам в това.”

„В момента не мога да конкретизирам кой ще е най-важният фактор за решаването на този мач. Двата тима си преследват целта. Ясно ми е, че ЦСКА ще имат огромната подкрепа на феновете си, ние сме свикнали да играем в такава обстановка, публиката ще е импулс за тях. По какъвто и начин да подходи ЦСКА, по-важен ще бъде нашият подход и да неутрализираме техните силни страни, които знаем добре. И да използваме потенциала си.”

Вандерсон: Предстои ключов мач срещу труден съперник

„На преден план е мачът с ЦСКА, а не би трябвало да гледаме какво се е случило преди. Всеки човек се опитва да коригира нещата, които не са се получили в предишни срещи. Това е мач, в който не можем да говорим какво лице ще покажем, по-важно е какъв ще е крайният резултат”, сподели още 56-годишният специалист.

„Преди мача не мога да кажа, дали равенството ще е приемливо, това е въпрос за след мача. Но не отиваме с такава нагласа за двубоя. Отиваме с мисълта да победим. Нямам проблеми със състава, в това отношение няма проблем, футболистите са здрави”, каза още Стойчо Стоев, който уточни, че с оглед на важността на срещата напрежението също ще си каже думата.