Проточилата се почти месец сага около бразилския флангови играч на Лудогорец Сисиньо трябва да приключи до 24 часа. Той е пред трансфер в един от най-големите клубове в родината си Коринтианс. 

Изданието "Lance", което работи с източници от ръководството на южноамериканския клуб, разпространи информацията, че финалните акорди около сделката вече се изпипват и тя трябва да е факт до петък вечер. 

Коринтианс очаква да представи Сисиньо скоро

Сисиньо първо ще подпише с Лудогорец удължаване на контракта си, който е до 30 юни 2018 г. Това трябва да се случи най-късно до петък следобед, след което той се отправя към родината си. Там ще бъде оформено и преминаването му под наем до края на сезона в Коринтианс. 

Петричев: Има реални оферти за звездите ни

Така или иначе, бразилецът няма да може да бъде ползван от новия си тим преди 20 юни, когато се отваря пазарът в Бразилия за играчи, дошли от други първенства. Така че той ще има достатъчно време да се аклиматизира към новия си клуб. 

Развръзката идва, агентът на Сисиньо в България за сделка

Иначе според изданието, шефовете и треньорският щаб на Коринтианс са толкова убедени в сделката, че вече дори е избран и номерът на футболиста, а мястото му в стартовия състав изглежда гарантирано заради контузиите на другите играчи на неговата позиция.