Наставникът на Лудогорец Антони Здравков не остана особено доволен от представянето на играчите си в последната им контрола на турска земя срещу Цървена звезда. Според него, играчите му не са подходили добре в първите 20 минути на мача, а заслуга за това е имала и на моменти много твърдата игра на сърбите. 

"През първите 20 минути не подходихме добре в мача. За мен е много негативна и играта на Цървена звезда - много здраво, много своеволно с фауловете. Много груби нарушения, които респектираха нашите играчи и те се пазеха. След почивката съперникът започна да играе нормално и стана хубав мач." 

"Няма кой знае колко много плюсове. Единият от головете беше с грешен подход от наша страна и няма как да съм доволен", заяви наставникът на разградчани пред DIEMA SPORT и сподели още впечатленията си за целия лагер на отбора.

"Основното е свършено, до последно се видя, че нямаха никакъв проблем нашите играчи. Проблем е, че резултатите не са добри, като съотношение на победи и загуби, но основното се свърши и затова бяхме дошли."

"На резултатите не държа толкова много, колкото на начина, по който се стига до тях. В отбрана играе всеки един футболист и не се справихме добре", сподели още наставникът на Лудогорец и коментира защо в групата не беше полският нападател Якуб Швиерчок, както и дали ще бъде привлечен бразилецът Давид Рибейро. 

"Здравословен проблем има Якуб Швиерчок, той не е в съсатва 3-4 дни. В понеделник ще видим какво е състоянието му. Давид Рибейро ще решаваме тепърва. Не мога да кажа сега решението си за него, ще го съгласуваме с колегите", заяви Здравков и накрая направи кратък коментар за изходящите трансфери при конкурентите Левски и ЦСКА. 

"Според мен, всеки един отбор си е направил добре сметката и си е следвал политиката, която е задал в началото на подготовката. Не вярвам толкова да са се отслабили", каза старши треньорът на лидера в шампионата, който очаква с подновяване на битката в Първа лига отборът му да изглежда много по-добре.

Специалистът направи и кратък коментар за отворилия преди ден трансферен прозорец в България, като изтъкна, че ако бъде намерен играч, който да донесе различно ниво в състава му, може да бъде привлечен. Все пак Здравков подчерта, че няма нищо на всяка цена.