Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев коментира равенството с ЦСКА Москва, което "зелените" записаха в двубой от груповата фаза на Лига Европа. 

"Днес изиграхме добър мач срещу добър отбор. През повечето време ЦСКА владееше топката и имаше инициативата, но ние направихме опасни контраатаки. Вкарахме гол, можехме да вкараме и втори. При наша неточност в защита опитахме да разиграем близо топката, а те бяха близо до нас. Това беше грешка, която не трябваше да допускаме. Но това става - ЦСКА е класен противник и се възползва от грешката", заяви Генчев.

"Наблегнахме не на едно нещо, направихме доста разбори на тази тема. Отборът ни е опитен и е играл в доста такива мачове, така че знаят как да действат, когато ножът е опрял до кокала."

"В последните минути отборът на ЦСКА се изнесе в нашата половина и оставаше доста празни пространства. Затова исках да пусна свежи хора, които да се възползват от тях. При малко по-точни отигравания, щяхме да излезем на чиста голова ситуация."

"Като цяло съм доволен, чистите голови положения пред нашата врата бяха малко. Не съм доволен от елементарната грешка, която допуснахме пред вратата си", призна Генчев. 

"В домакинския мач ще играем за победа. Всичко е възможно, има 2 седмици дотогава. Дано няма неприятни изненади с контузии, имаме важни мачове за първенството и Купата."

"Мачът срещу ЦСКА ще бъде много труден. Най-важното е да успеем да възстановим футболистите от минусовите температури, пътуването. Това ще е първото нещо и да преценим на кои точно можем да разчитаме за неделя", завърши Генчев.