Олимпийската шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика Мадлен Радуканова ще има много наситено лято. Тя разкри за плановете си в предаването „На кафе“ по NOVA.

Златната медалистка от Токио 2020 заедно със Симона Дянкова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова разкри любопитни подробности около раждането на първородното си дете – Карина.

Двамата с половинката ѝ Божидар Темелков не крият желанието си да имат още деца.

Любопитна е и историята как баща ѝ футболният треньор Милен Радуканов научил, че ще става дядо? Новината дошла пред много хора, а не в тесен семеен кръг.

„Дипломирах се октомври месец миналата година, предстои ми още едно висше образование да завърша – педагогика. Предстоят ми много пътувания, през юни започвам. След това с Лаура и Симона организираме летен лагер на „Спорт палас“ във Варна, отново ще се върнем там, но вече като треньори. В края на август с клуба ни „Левски Триадица“, заедно с Лаура и Боряна Калейн, отново ще имаме мастър клас. Отново започвам на пълна газ. Ще ми е много трудно да оставям Карина, но ще се справям“, сподели бившата гимнастичка.

Тя разказа за предизвикателствата на майчинството.

„Таткото е много щастлив, той искаше да имаме момиченце. Аз мислех, че ще имаме момче, но той искаше момиченце“, сподели Мадлен Радуканова.

Предложението за брак към Мадлен Радуканова също е било изненадващо. Прекрасният миг за Златното момиче се е случил в Дубай.

Още за личния живот на Мадлен Радуканова вижте в интервюто за „На кафе“.