Треньорът на Лудогорец Игор Йовичевич говори след победата с 2:0 над Септември София. Той сподели, че когато отборът е стабилен в защита, играе по-добре и в нападение. 

"Доволен съм от представянето. Трите точки винаги са важни. Играхме на много тежък терен. Надявахме се да бъде в друго състояние, но това бяха условията. Представихме се добре в нападение, имахме добра транзиция. Септември имат добри футболисти, с които ни затрудниха на няколко пъти. Ние доминирахме във всички зони на терена. 

Бяхме изцяло концентрирани в двубоя. Не е имало липса на концентрация или подценяване. Беше предизвикателство за нас да местим топката на двата фланга, да пробваме далечни удари. Поздравявам момчетата. 

Винаги искаме да имаме чисти мрежи. Не всеки успява да го постигне. Ясно е, че когато успяваме бързо да си върнем топката, това ще ни помага доста повече. След това става по-лесно. Когато сме стабилни в защита, нещата се получават по-добре и в нападение. Представяме се добре, когато играем един на един. Докторите трябва да отговорят за Якуб Пьотровски. 

Очаквам много сериозен двубой срещу Андерлехт. Това е голямо предизвикателство. Те са в добра форма. Губят, но са в добър период. 

Гледах мача между Левски и ЦСКА. Видях много интересни неща и от двата отбора. Статичните положения бяха основна част от двубоя", каза Йовичевич. 

подкрепя българския спорт