Септември София приема Лудогорец в мач от 8-ия кръг на efbet Лига. Двубоят стартира в 19:15 часа и ще бъде излъчен по DIEMA SPORT. На Gong.bg ще проследим най-интересните моменти от срещата.


„Орлите“ са абсолютни фаворити за трите точки срещу тима на Николай Митов, като очакванията са за рутинен успех. Все пак Септември отправи предупреждение към всички тимове, след като преди паузата за националните отбори шокира ЦСКА с 1:0 на Националния стадион. Новаците са с 10 точки в актива и ще се опитат да изненадат и тима на Игор Йовичевич.

Лудогорец е с девет победи от десет мача в първенството, като единствената грешна стъпка дойде срещу Черно море – 0:0 в Разград. Отделно, отборът е допуснал само един гол във вратата си – от Арда, при разгромната загуба на кърджалии с 1:5. Разградчани ще имат и едно наум предвид предстоящия си мач в Лига Европа идната седмица – визита на Андерлехт в Брюксел.

Една неприятна новина за българския шампион е контузията на Якуб Пьотровски по време на паузата за национални отбори.

Дни преди подновяването на първенството пък Септември София привлече в редиците си централния защитник Ксандро Шенк. Все още не е ясно обаче дали Митов ще може да го използва още в днешния мач.

подкрепя българския спорт