Лудогорец приема новака Локомотив София във втория съботен двубой от петия кръг на efbet Лига за сезон 2021/2022. Срещата е от 21:00 в Разград и ще може да я проследите на живо в Gong.bg или пряко по DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA.

"Орлите" са безпощадни в домакинските си мачове срещу "столичните железничари". Освен, че имат 5 победи от 5 двубоя у дома срещу този съперник, шампионите обикновено бележат и доста голове.

Така на хартия гостите са идеалният опонент, срещу когото възпитаниците на Валдас Дамбраускас ще могат да си върнат самочувствието след загубата с 0:2 през седмицата от Малмьо в плейофите на Шампионската лига.

Последните информации гласят, че клубове от северната ни съседка Румъния се оглеждат за своя сънародник Клаудиу Кешеру, който напоследък играе за дубъла на клуба, подвизаващ се във Втора лига.

Локомотив София от своя страна използва наличното си време, за да изиграе контрола срещу Костинброд, спечелена с минималното 1:0.

Старши треньорът Иван Колев смята, че най-важното във визитата на разградчани ще е да бъдат дисциплинирани, но за да вземат нещо от двубоя, ще е нужен и късмет.

След контузия се връща Красимир Милошев, докато Октавио все още е извън строя.

В "Надежда" бе извършена вътрешна рокада, тъй като Светослав Петров вече е анализатор, а не помощник-треньор в тима.

Вълнуващата новина за гостите е, че техният стадион вече е пригоден за ВАР, а монтирането на осветлението продължава.