ЦСКА 1948 и Лудогорец се изправят един срещу друг в отложен мач от 8-я кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 18:45 и може да я наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще ви направи съпричастни към събитието, като го проследи минута по минута.

ЦСКА 1948 е в слаба форма, като няма победа от средата на декември, а тимът спешно се нуждае от точки, за да се завърне в топ 6 в класирането. "Червените" имат проблеми с отбелязването на голове, особено след напускането на Ивайло Чочев, като отборът има само 27 гола в 27 мача в първенството. Защитата на ЦСКА 1948 е третата най-добра в елита, допускайки едва 23 гола в собствената врата.

Лудогорец гледа смело към нова титла в българския елит, а "орлите" имат чудесната възможност да се откъснат на девет точки на върха в класирането. Тимът на Георги Дерменджиев е с безапелационно най-силното нападение в родния шампионат, отбелязвайки впечатляващите 72 гола в 27 мача и допускайки едва 15. Лудогорец е в невероятна форма, като последната загуба на отбора в първенството е от ноември месец.