Тази вечер в 21:00 часа на стадион "Хювефарма Арена" Лудогорец излиза в един от най-важните си мачове през сезона. Това ще се случи срещу гръцкия гранд Олимпиакос от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Двубоят може да гледате пряко в ефира на DIEMA SPORT 3 и минута по минута на Gong.bg.

Ако днес разградчани елиминират гръцкия гранд, те със сигурност ще са се класирали в групите на Лига Европа, където приходите ще бъдат повече от Лигата на конференциите. Не много повече, но престижът на двата турнира е различен. 

След равенството 1:1 в първия двубой двата тима ще се вкопчат здраво един в друг за място напред.

Според треньора на гърците Педро Мартинс тимът му ще изглежда доста по-атакуващо тази вечер, но да видим дали ще е така.

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас също даде да се разбере на пресконференцията преди срещата, че отборът му ще играе за победа. Той едва ли ще направи някаква промяна в своя състав за днешния реванш с Олимпиакос. 

Причината е, че той бе много доволен от представянето на своя тим на Караискаскис, а и реално въпросните 11 изглеждат в най-добра форма. Това означава, че на вратата отново ще е Кахлина, а пред него в защита ще действа карето Икоко, Пластун, Вердон и Недялков.

Стефан Баджи и Клод Гонсалвеш ще са в средата на терена, докато зад централния нападател Пиерос Сотириу ще действа триото Вандерсон, Каули Оливейра и Кирил Десподов. Сега Дамбраускас иска от своите играчи да си помагат много, особено атакуващите футболисти в дефанзивен план, както и всички да бъдат концентрирани.

Мачът ще бъде пропуснат от Бърнард Текпетей, който е наказан. На негово място ще се появи Вандерсон.

Лудогорец - Олимпиакос

Вероятни състави

Лудогорец: Кахлина, Икоко, Баджи, Пластун, Вердон, Недялков, Гонсалвеш, Вандерсон, Каули, Десподов, Сотириу

Олимпиакос: Цолакис, Андруцос, Семедо, Рябчук, Мвила, Камара, Бухамакис, Ба, Ел Араби, Валбуена, Масурас

съдия – Орел Гринфелд (Израел)