Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, говори пред медиите преди заминаването на отбора за Испания. Утре разградчани излизат срещу Бетис във втория си мач от груповата фаза на Лига Европа. Според Петричев победата е внесла много настроение в отбора и макар че всички са наясно с класата на тима от Севиля, българският шампион е способен да поднесе нова изненада.
"От Лудогорец всичко може да се очаква. Както и нова луда вечер. Бих призовал всички да бъдем здраво стъпили на земята, защото тепърва правим нашите сериозни крачки в Европа. Ако се главозамаяме от победата над Рома, може да платим много висока цена. Класата на Бетис е безусловна, а и статистиката от мачовете на български отбори с испански определено не е в наша полза. Но имаме право да мечтаем и защо да не нарушим традициите точно сега.
 
В момента градим млад и много силен отбор на Лудогорец, който има възможността да трупа опит и в евротурнирите. И смея да твърдя, че добрите дни за нас предстоят. 
 
Ако утре спортният късмет е с нас, може да постигнем нещо голямо и значимо. Все пак сме ралисти, защото знаем какъв отбор е Бетис и с какви играчи разполага. Атмосферата на стадиона ще бъде фантастична с 50 000 фена на трибуните. Дано да стане хубав мач, който за пореден път да ни накара да се почувстваме горди. 
 
Имахме нужда от тази победа над Рома, защото завършваме една сериозна реконструкция на отбора. Много играчи напуснаха, на тяхно място привлякохме нови футболисти. Хубаво е да вървим крачка по крачка, но този успех внесе много настроение в тима, даде ни правото и да мечтаем за нови големи успехи в Европа, каквито имахме преди години", заяви Петричев на аерогара "София".