Ръководството на Лудогорец оповести мерките за сигурност, които ще бъдат взети по повод предстоящия двубой от груповата фаза на Лига Европа срещу Истанбул Башакшехир в четвъртък от 22:05 часа, както и организацията покрай самия мач.

Башакшехир стряска, преби Галатасарай преди Лудогорец

"ПФК Лудогорец уведомява феновете, които ще гледат на живо мача от груповата фаза на Лига Европа срещу Истанбул Башакшехир в четвъртък (23 ноември) от 22,05 ч., че същия ден „Лудогорец Арена“ отваря врати в 20,00 ч. В момента се продават билети на клубната база в Разград. В деня на срещата ще работят касите на стадиона. Гишетата на сектори "А1" и "В" отварят в 17,30 ч.

В деня на мача ПФК Лудогорец призовава привържениците да дойдат на стадиона възможно по-рано, за да се избегне забавяне в преминаването на пропускателните пунктове и входовете. Клубът ще вземе всички необходими мерки, за да няма струпване по пътеките и аварийните изходи на стадиона. Умоляваме присъстващите да спазват указанията на полицията и стюардите. Пропусквателният режим на "Лудогорец Арена" става посредством турникети по входовете.

Лудогорец угаси лампите на Локо Пд с класика

Клубът уведомява, че на "Лудогорец Арена" няма да бъдат допускани фенове с артикули на други отбори, както и такива в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани."