Звездата на Лудогорец Якуб Пьотровски направи оценка на сезона си в предаването "Домът на футбола". Той сподели, че се надява да е заслужил да направи трансфер в по-силна лига и отбор. 

"Винаги е сладко, когато празнуваме титлата с нашите фенове. Дълъг сезон с много мачове. Смятам, че заслужихме да бъдем шампиони. Има доза съжаление заради Купата", започна Пьотровски. 

"Аз лично винаги искам повече. Можехме дори да направим повече от това, което постигнахме. В груповата фаза изиграхме силни мачове в Европа. Трудно е да дам оценка. Не се случи така, както искахме и трябва да си вземем поуки". 

"Започнахме зле двубоя с Ботев. Те бяха по-гладният отбор. Направихме леки грешки, позволихме им да ни вкарат три гола. Накрая пропуснахме и дузпа. В Лудогорец искаме да печелим всичко. Много съм щастлив от това, което постигнах като цифри за себе си. Мога да бъда щастлив, че останах здрав. През целия сезон нямах проблеми. Радостен съм от сезона си, защото усетих, че се развивам добре, а това е важно за мен". 

"Винаги е цел за всеки играч. Опитвам се да се представям възможно най-добре. Надявам се да съм заслужил да направя трансфер в по-силна лига и отбор, но ще видим", заяви полякът по отношение на трансфер през лятото. 

"Моята мечта е да играя във Висшата лига. Знам, че е трудно за постигнане, но ще работя", допълни той, след което коментира предстоящото участие на Полша на UEFA EURO 2024. "Преди гледах на националния отбор като фен и имаше високи очаквания. Сега са по-малко, но и групата е много тежка. Надявам се да съм част от отбора и ще се опитаме да спечелим всеки мач. Имаме добър отбор и може да постигнем нещо добро. Винаги съм мечтал да играя с Левандовски и Желински. Трудно ми беше да си представя, че ще стане този сезон. С такива играчи около себе си човек може само да се учи". 

Повече вижте в прикаченото видео.